Thursday, 18 May 2017

End of matriculation program

Assalamualaikumm..
Hai!!


Alhamdulillah aku dah habiskan program matrik dengan jayanya acewah haha. Tak sangka aku dapat mengharungi liku-liku kehidupan di matrik selama 10 bulan ni (acewah lagi) so kepada junior2 yang bakal masuk matrik tu lagi2 kmj good luck ye insya Allah dipermudahkan :)

Dah 2 minggu aku duk rumah lifeless sungguh hidup gua sekarang nih. Bagilah gua chance nak throwback sikit. A little throwback doesn't hurt kan? hehehehhehe

aku ingat lagi masa mula2 masuk kmj sedih gaklah sebab first day puasa tak dapat puasa dengan family. tapi nasib baik kat kmj raaamai budak sekolah aku gak hehe takdelah rasa macam alone sangat. seminggu untuk mppb memang memenatkan dengan masa puasa lagi memang koyak habis pastu mulalah nak homesick bagai :')

aku kira bertuah gak sebab dapat satu praktikum (kelas) dengan roommate aku wuhuu. tapi tak lama sebab aku tukar modul ehehe. roommate aku punya bebel "ala ain ni kenapa tukar modul blabla nanti kan kita boleh belajar fizik sesama blabla" hahahah! 

and yup this is my classmates, MT 8 :)







member2 kuliah sayaa (could u find wheres my lecturers? hehe)


with our computer science lecturer, sir Jamal 


sir Hisham, our English lecturer


Puan Hidayah, our math lecturer


and lastly of course roommates kesayangan hamba hehehe


Dah nak habis sem 2 baru dapat amik depan pintu masuk ni hahah adoi aku pikir dah tak sempat nak amik tapi pastu classmates ajak 😘


Terima kasih diucapkan kepada semua individu yang pernah membantu diri ini secara langsung atau tidak sepanjang saya berada di KMJ sesi 16/17. Jasamu akan ku kenang. Terutama sekali buat pensyarah2 yang pernah mengajar hehe terima kasih! Tak lupa juga buat classmates. Aku doakan korang berjaya dunia akhirat insya Allah. Ada jodoh kita jumpa lagi 😄

-END OF MATRICULATION PROGRAM 2016/2017-




p/s: Tetiba sedih pulak tengok gambar mt8. Gambar kitaorang je dah 500++ dlm phone :')

Friday, 17 February 2017

Muet

Assalamualaikum..
Hai!!


Alhamdulillah done with muet speaking on last monday. Nervous katako hahah sape je yang tak nervous kan. Alhamdulillah soalan pun baik je dengan kitaorang hehe walaupun aku tak tahu apa yang aku merepek kahkah. Good luck for the remaining test korang insyaAllah boleh 👍


lagi sorang tak sempat amik gambar hahah 😹




p/s: mid sem break baru je start. naik cuti terus ada mosys test. no, im okay 🙆


Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.