Sunday, 25 March 2012

Animated Gif

Assalamualaikum !!
hye ^^


Dah lame aq x update... Dah bersawang blog comel aq nie.. haha :p Sekarang nie mmg aq x de keje. Boring gilerr -.-' So, keje aq ialah.......  buat muka comel >.<



Haha... berdekak gilerr aq cakap... nilah keje bile x de keje.....hahhaaaa :)

Kbai ^^

Wednesday, 14 March 2012

300 Peminat Berkumpul Tonton Episod Akhir Vanila Coklat

Assalamualaikum !!
Hye ...


Petaling Jaya: Hampir 300 peminat drama Vanila Coklat berkumpul di Restoran Rasta Taman Tun Dr. Ismail di sini untuk menyaksikan episod akhir itu pada malam selasa.


Pengurus Besar Kumpulan Pengurusan Jenama TV3 dan TV9, Nurul Aini Abu Bakar berkata, tayangan episod akhir bersama peminat itu dibuat kerana sambutan dan sokongan peminat sekaligus mencatatkan jumlah kadar penonton yang tinggi.


" Pihak TV3 ingin menghargai peminat dalam satu tayangan istimewa drama bersiri itu bersama-sama para pelakonnya," ujarnya kepada mStar Online.


Semua barisan pelakon Vanila Coklat iaitu Izara Aishah, Aiman Hakim Ridza, Iqram Dinzly, Bella Dally, Liza Abdullah, Zuhairi Ibrahim, Arash Mohd, Emma Akma dan Fazlina Ahmad Daud turut bersama-sama peminat di sana sebagai tanda penghargaan kepada peminat yang menyokong drama berkenaan.


Pada majlis berkenaan turut dimeriahkan dengan persembahan pembuka tirai oleh Aepul daripada kumpulan Drama.


Dalam pada itu, rata-rata peminat yang ditemui menyatakan rasa seronok dan gembira dapat bertemu dengan artis pujaan mereka.


Malah, selepas habis tayangan episod akhir drama itu, peminat menyerbu semua pelakon terlibat untuk merakamkan gambar bersama mereka.


Sementara itu, Aiman ketika ditemui selepas tayangan itu berkata, dia tidak menyangka sambutan peminat terhadap drama tersebut luar biasa dan bersyukur kerana Vanila Coklat diterima ramai.


Manakala Izara pula memberitahu, sokongan peminat terhadap drama lakonannya itu telah membangkitkan lagi semangatnya sebagai pelakon untuk terus memberikan terbaik buat peminatnya.

 
" Walaupun saya datang agak lewat sedikit saya langsung tidak menyangka sokongan dan sambutan peminat begitu luar biasa," ujarnya.


Sementara itu, pihat TV3 memberitahu episod akhir siri itu mencatat rating 4.5 juta penonton.

Para pelakon Vanila Coklat.

Sumber : mStar Online




p/s : Huaaa....ramai giler org serbu ! Best kan dapat jumpa dyeorg... weeee~teringin nak jumpe...hahaha :) 

Tuesday, 13 March 2012

1st Giveaway by Atirah Hayati

Assalamualaikum !!
Hye ^^





Nak join ?? >>klik sini<<

Monday, 12 March 2012

Bermulanya Cuti Sekolah

Assalamualaikum !!
Hye ...





Hari nie dah start cuti sekolah seminggu bebb!! Eh..eh..excited pulak aq.. Tak lah excited sangat cuma dapek jugak aq dok umah rehat2.. Penat seyh sekolah petang.


 Tapi kalau dah dok umah mesti x lari dari perkataan 'boring' 'bosan' kan?? Aq pon sebenarnya boring giler sekarang. Tu yang x de keje aq dok on9 , update.


Homework ?? Hahhaa... tu keje last aq buat sepanjang cuti nie... Cikgu kali nie terlebih rajin pulak nak kasi homework lebih... Rajin giler bolehh??


Aq ingat nak out pegi jusco ari rabu nie.. Nak release tension kata nyer... Haii x dapat pegi sbb ayah aq keje.. Mak aq pulak malas nak hantar.. Klau susah sngat aq naik teksi jek. <-------- Berani pulak aq...


Hari khamis nie pulak nak balik perak. Aq harap sangat dapat pegi KL. Klau 4 hari kat perak aq boleh jadi orang giler asyik dok terperap je kat dalam umah.. Balik kmpg pon boleh kira 'boring' tau..


Tu pon klau x gi mane2 lah.. Balik kmpg ape aq boleh buat... emmm...klau balik sane aq selalunya aq pegi sg. klah ade air panas.. Tu lah tempat wajib yg patut aq pegi klau balik kmpg.. Drpd kecik smpai sekarang oke..


Ape2 pon aq ikut aje kemana ayah aq nak pegi.. Drpd terperap kat umah cuma makan tidur on9 wat homework.. Tu jelah keje aq apabile dok umah sekarang nie.....


Kbai ^.^v

2nd Giveaway by Yana Saniey

Assalamualaikum !!
Hye ...



>> klik sini<<

TARIKH TUTUP : 6 APRIL 2012

TAG : Awak semua !!

Sunday, 11 March 2012

Result Ujian Penilaian 1

Assalamualaikum !!
Hye...





BM >> 88%
BI >> 80%
MATH >> 66%  
SC >> 67%
SEJ >> 85%
GEO >> 78%
KH >> 76%
AG >> 74%


Okay fine aq dapat 3A 3B 2C

Aq paling x puas hati geografi aq.. Lagi sikit je nak dapat A. eee...geramm nyerrr...... Klau satu lagi soalan aq betol dah dapat A. Ini juga merupakan first time aq dapat 3A. Sbb sebelum nie paling oke aq dapat 2A jeee...

Untuk kali nie juga aq x dapat D. Nasib baik... Haiii tp lagi untung orang tu dapat 7A dlm kelas aq... Sape org nya...Kan best klau orang nyer aq...berangan je lebih

Kbai ^.^v



Lucky Draw by NHA And Faqihah Husni

Assalamualaikum!!
Hye...



JOIN....

Tuesday, 6 March 2012

2nd Giveaway by Izzah Zakaria

Assalamualaikum !!
Hye :)



'Saya join saya menang'


>>klik sini<<
Tag : awak & awak

Monday, 5 March 2012

Kursus Kepimpinan di Kem Kaizen

Assalamualaikum !!
Hye...


Ke manakah aq menghilang ?? Dah bersawang blog aq nie.. Dah berapa hari aq x ber-update? Lama kan...

Disebabkan minggu lepas aq periksa..so, aq mmg x update bloglah. Cerita pada ari sabtu lepas aq pegi kursus kepimpinan di Kem Kaizen, Pontian, dgn kawan2 DSLC aq. Apakah DSLC?? [Daya Student Leader Congress]   


Aq pegi sana selama 2 hari...Sebenarnya aq malas nak citer panjang2. Penat nak menaip sbb tangan aq sakit. Semalam dlm kul 9.30 pagi kteorg ade aktiviti 'jungle trekking'  Masuk dalam hutan paling menakutkan aq adalah pacat dan lintah.. Euwww....geli gila aq!!


Senang citer lepas dah habis 'jungle trekking' aq terus bukak stoking. Tengok2 aq kene gigit dgn pacat @ lintah. Mula2 mmg geli habis.. Lama2 oke.. Cuma yg terok, kluar banyak sangat darah.


Dan yang paling aq geram aq punye kasut tertukar dgn orang lain smpai sekarang x jumpa2 lagi kasut aq. Untung lah orang tu dapat kasut baru.. Aku?? Dapat kasut lame lagi burokk adelah!! Hisshh geram betul.. Aq ade ckp kat akak yg jage tu... Tapi dye wat 'dunno' jeee... Wah..ber+ geram aq....


Aq rase mcm nak nangis kasut aq hilang bebb.. Dahla kasut baru lagi... Huwaaaa.... Balik aq tros ckp kat ayah aq. Ayah wat muka 'slumber' bile aq ckp kasut aq hilang @ tertukar. Siap boleh tanye lagi ' muat ke x kasut tu..' Aq rase mcm...... :'(    =.='


Okeh ari nie aq ponteng sekolah sbb tangan dan kaki aq sakit giler. Dan aq bukan saje2 nak ponteng. Aq tau cikgu x kasi tp aq nak angkat bende pon rase nak terjatuh. Klau aq naik tangga smpai 4 tingkat aq rase aqlah org yg paling lambat. Mmg sakit!! sorry sangat  ^.- 


Aq ade beli 'something' kat sane. Nak tengok... hehe :)



Kbai... ^.^v
Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.