Monday, 12 March 2012

Bermulanya Cuti Sekolah

Assalamualaikum !!
Hye ...





Hari nie dah start cuti sekolah seminggu bebb!! Eh..eh..excited pulak aq.. Tak lah excited sangat cuma dapek jugak aq dok umah rehat2.. Penat seyh sekolah petang.


 Tapi kalau dah dok umah mesti x lari dari perkataan 'boring' 'bosan' kan?? Aq pon sebenarnya boring giler sekarang. Tu yang x de keje aq dok on9 , update.


Homework ?? Hahhaa... tu keje last aq buat sepanjang cuti nie... Cikgu kali nie terlebih rajin pulak nak kasi homework lebih... Rajin giler bolehh??


Aq ingat nak out pegi jusco ari rabu nie.. Nak release tension kata nyer... Haii x dapat pegi sbb ayah aq keje.. Mak aq pulak malas nak hantar.. Klau susah sngat aq naik teksi jek. <-------- Berani pulak aq...


Hari khamis nie pulak nak balik perak. Aq harap sangat dapat pegi KL. Klau 4 hari kat perak aq boleh jadi orang giler asyik dok terperap je kat dalam umah.. Balik kmpg pon boleh kira 'boring' tau..


Tu pon klau x gi mane2 lah.. Balik kmpg ape aq boleh buat... emmm...klau balik sane aq selalunya aq pegi sg. klah ade air panas.. Tu lah tempat wajib yg patut aq pegi klau balik kmpg.. Drpd kecik smpai sekarang oke..


Ape2 pon aq ikut aje kemana ayah aq nak pegi.. Drpd terperap kat umah cuma makan tidur on9 wat homework.. Tu jelah keje aq apabile dok umah sekarang nie.....


Kbai ^.^v

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta terpelihara. 2017.