Thursday, 31 May 2012

Hang Out with My Friends !!

Hye !!



* Gambar diatas tiada kene mengena *

Semalam aq hang out ngan kawan kawan aq kat jusco. Saje saje nak mengisi masa lapang lah sangat.. Drpd dok kat umah terperap jek baik keluar baru best.. Semalam nabiha yang amik aq pergi jusco. Aq ingat si fatin tu x datang sbb dye ckp ade hal lah itulah inilah. Last last aq nmpk dye kat dlm kete nabiha. Macam keling betullah budak nie -,-'


Korang bayangkan seat belakang kete nabiha 4 orang duduk. Huhh terasa sempit nyerr. Tp nasib baik bontot kte orang kecilkan. Hahaha ;P  Sampai je jusco kte orang tunggu shida ngan shafieza kat baskin robin. Lepas dye org smpai je kte orang terus tempah tiket wayang. Nak tau kte orang tengok citer ape ? Tengok bawah la



Cerita dye boleh laa tahan. Memang kelakar giler citer nie. Memang berdekak gilerr !! Aq rase smpai nk terkencing kot aq ketawa. Dah la dlm tu sejuk giler. Kira boleh tahan lah klau smpai seat habis wow.. Kte orang nie pon kira tempah awal lah nie. kul 10.45 kot kte orang tempah. Citer nie start kul 2.15 ptg. Masa Shamin nak beli tiket nie, dye beli pada pukul 1 ptg tu pon tinggal satu seat je. Mmg rezeki shamin lah kiranya..


Masa nak tunggu citer tu start aq ngan nabiha pon gi jalan jalan. Yang lain pegi main game. Serius mcm budak kecik. Hahaha :D Aq ngan nabiha pon pegi harris. Apalagi klau bukan cari novel kan. WAJIB !!  Itu benda wajib klau smpai harris. Lepas pegi harris kte org peg balik panggung wayang sbb nak jumpe family nabiha. Masa tu pulak family nak tengok citer Hoore Hoore. K aq mmg nak tengok citer tu sebenarnya. Habis yang lain semua x nak. Najiah ckp patriotik sangat. Kfine. Smpai sana aq pujuk nabiha nak tengok citer tu. Biha pon ckp okay aq terus beli tiket. Teruk giler kan aq..


Kte orang duduk depan family nabiha. Serius x ramai orang kot tengok. Depan aq semua x de orang. Tapi citer dye the best. Kelakar pon ade.. Hahaha :) Sebenarnya aq tengok nak tengok citer tu sbb akim.. Hohoho hensem giloo dye dlm citer tu :P *gedik*   Lepas je citer tu abis pastu tengok citer Aku Ada, Kau Ada pulakk.. Lepas citer tu habis kte orang pegi makan then harris balik. Aq x kisah pon ulang alik pegi harris sbb aq SUKA !! Hahaha :) Apa apa jelah.. Lepas tu The End.. Hmm aq baliklah lepas tu. Mmg best lah kali nie hang out. Lain kali bole keluar lagi. Hmm.. Kbai ^^

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta terpelihara. 2017.