Friday, 11 May 2012

Happening Day

Jom join !!


Assalamualaikum...
Hye !!



Sorry lah kalau dah lame x hapdett.. Busy + malas nak update blog. Sekarang dah nak periksa, lagi malas aq nak update blog. Korang doakan aq supaya dapat cemerlang dalam peperiksaan setengah tahun ini. Aminnn....


Sekarang aq nak citer apa yg terjadi pada hari ini. Tadi waktu yg pertama adelah sains. Kte org kene discuss pasal air. Apa itu air ?? Grup aq pon watlah bla..bla..bla.. Pastu cikgu nak tengok hasil keje.. Bila cikgu tengok, cikgu ckp yg grup aq nie x de idea nk wat bla..bla..bla.. Aq pon dah x ingat ape cikgu ckp. Kecik hati aq bila cikgu ckp mcm tu bebb.


Lepas sains je semua ahli kumpulan aq monyok semacam. Aq pon malas nak pikir serius hal tu walau pon hal nie mmg serius. Kesah pulakk aq..


Masa PJ pulak aq mmg nak hilang kan stress pasal td. Kteorg main bola beracun. Masa balik, lepas solat asar , zana bawak satu botal mineral. Aq tengok penutup dye berlubang. Shusshhh... *mcm tu ke bunyi air??   Zana sembur aq dgn air tu. Bapak ah aq ckp. Klau nk sembur ckp dulu. Aq pon rampas balik botol air tu, lepas tu aq sembur dye balik.. Hahaha padan muka :P


Keluar dari sekolah jiah pulak sembur aq. Basah kuyup aq !! Aq tnye zana ape motif dye wat semua nie. Dye ckp saje.. Perghh kalau boleh satu kelas main sembur2 air.. Best gilerr aq ckp. Mmg sporting giler. Klau kelas aq mmg nak kene marah ngan ketua/penolong kelas. Hishh boring betul lah kelas aq.. Lepas tu aq terus lupa pasal tadi. Seronok sngt main air.. hehehehe :) mcm kanak2 ribena..


Huhh okay lah. Penat tgan nak menaip nyerr.. Kbai ^^

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.