Wednesday, 6 June 2012

Hidup Kartun Menjadi- jadi

Hye !!


Sebelum tu klik sinisini dan sini dulu. Dah ? Terima kasih banyak banyak.. hehehe :3  Semenjak dua menjak nie aq asyik tengok citer kartun. Itulah kerja nya. Duk umah tak de buat ape ape. Kerja rumah tolak ketepi dulu.. *nnti bila dah naik skola baru nak buat, perangai*  Aq suka tengok bukan kat tv tp kat youtube.. Haha best bile tengok tanpa mendengar orang tu bercakap. Muehehe.. tak payah dengar orang tu bercakap tengok subtititle pon dah cukup. Nak tau aq tengok citer ape ? tengok bawah oke...




Aq memang giler tengok citer nie.. Hahaha macam budak kecik kan ? K memang aq tau aq mcm dak kecik.. hikhok :3  Setiap hari klau boleh aq MESTI tengok citer nie. Knape ? Emm entah la aq rase best sangat tengok. Lagi lagi kalau yang live action.. Weee... hensem gilooo ^.-v

Selain conan, aq juga suka kartun nie.... ----->


Klau doraemon aq jarang tengok. Setiap hari sabtu je aq tengok. Tapi klau sebelum2 nie, sebelum gi sekolah mesti aq tengok doraemon. Tapi indonesia punye. Hehehe.. Aq mesti berkerut2 dahi dulu pastu baru aq paham apa yang dia orang cakap. Hahaha :D  Untung laa sekolah petang kan..


Sampai sekarang aq still beli komik conan tu.. Kalau doraemon aq dah berhenti beli. Tak nak nnti mak aq bebel asyik2 doraemon jek.. otak pon mcm doraemon. Hmmm.... okay lah aq nak sambung tengok citer conan dulu.. chaoww. Bye ^.^ v

p/s: hidup menjadi- jadi ^^
  

1 comment:

  1. Suka conan =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

    ReplyDelete

Hak Cipta terpelihara. 2017.