Sunday, 17 June 2012

Kisah Hati :3

Assalamualaikum...
 Hye !!


Kisah hati ? Dah macam lagu pon ader kn ? Mula mula aq tak de idea nak tulis ape. Tapi disebabkan dah lama tak update blog so terpaksa aq menulis balik. Sekarang alhamdulilah aq dah bebas drpd peperiksaan setengah tahun. Keputusan agak mengecewakan. Sekarang juga aq dah bole baca novel balik. Betapa gembiranya aq rasa .. Hahaha :D

Berbalik pada tajuk. Sekarang .. *dah bape banyk kali aq ckp sekarang ? *  Okey , kawan2 aq sekarang nie dah pndai nak suka kat seseorg lagi2 nabiha opss*  jgn marah ye kwn :)  Budak nie pon dah suka nak menyakat aq yang aq nie menantu en. haus opss* Aq x suke budak tu okeyy. Rasanya aq dah muak giler dengar nama budak tu. Zana pon same. Suka sebut nama budak tu. Aq rasa sudah2 le tu kan. Kesian bapaknyer asyik terbatuk2 je. Ada org dok sebut2 ;)

Nabiha suka seseorg. Mr.N orang nyerr. Dekat sekolah pon aq dah muak giler dye asyik dok citer budak tu. Ape best seyh ? Biha ckp dye senyum comel. Drpd jiah turun kat biha pulak ckp budak tu comel. Hishh pelik lah aq. Aq taulah aq nie jenis yang besi drpd budak lelaki. Hohoho *jahat*  Besi lah sangat. Nak kata mr.N tu hensem, boleh laa. Nak kata senyum dye comel.. emm aq sendiri pon x prnh tengok dye senyum. K aq ketinggalan. Jiah sendiri terkezutt bile biha ckp aq x prnh tengok budak tu.

Zana pulak nak kata suka x lah kott . Dye minat kat sorang abg tu. Umur dye rasanya 18 tahun. Ada ke hari tu dye nmpk abg tu kat sekolah, zana pnye excited ,tahap gaban betul. Lepas tu nmpak aq je mesti dye cerita pasal abg tu ade kat sekolah. Aq pon just angguk2 jelah bile dye ckp. Tak de mood nak dengar semua tu.

Kisah aq pulakk ?? Sorry mane boleh. Karang macam2 biha panggil aq. Cukup2 la dye panggil aq menantu en. haus. Ingat aq suka ke ?  Kbai ^^

*Tiga Diva Semasa* ;)


p/s : keje skola banyak giler bole x. aq sempat lagi update blog.. kuikui ^^

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta terpelihara. 2017.