Saturday, 30 June 2012

Malam Yang Boring -,-

Assalamualaikum...
Hye...


Hai korang.. Ohh sungguh tak bermaya aku hari nie. Boring giler tau tak. huhh.. Sakit tangan aku menaip kerja kursus sejarah. Sekarang pulak hapdett. Dah penuh spider aku tengok. huhh sabar jelah. Emm.. aku tak tau nak tulis ape ? Mesti korang pon boring kan. Kalau aku post je mesti tak tau nak post apa kan. Sabar jelah okey ;) hmmm.... So, sekarang aku kan tunjuk kat korang album lapuk aku.*tiup habuk*. Jom cekidout......




Korang percaya tak yang dalam gambar tu aku.. Muka memang tak sama langsung kay. Tolonglah percaya :D # patung kat atas tu aku syg giler. tp skarang dah terkeluar isi perut :P


with my 'abg sedara'


Hahh ini baru lah nampak macam aku kan ? Anak harimau tu pun sibuk nak ambik gambar :P with my adik.

Tiga tahun kemudian...


Putrajaya :D


Thats all guys.. Mata dah nak tertutup. Ngantuk giler.. Sebelum tu followlah saye di twitter KLIK SINI ;)
Kbai ^^

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta terpelihara. 2017.