Sunday, 8 July 2012

New Blog...

Assalamualaikum...
Hye !!


Seperti yang korang nampak sekarang nie, blog aku dah bertukar wajah. Thanks to Cik Fie sebab editkan blog saya. Tapi ini cuma permulaan sahaja. Aku nak tengok kalau sesuai ngan blog aku. Sebab ini first time aku pakai denim tak silap aku lah. Sebab selama nie aku x pernah pakai denim sebab aku tak reti nak edit. Kalau macam tak sesuai aku terpaksa tukar kepada template lainlah. 


Sekarang nie pon aku masih merangkak2 lagi untuk edit blog baru nie. Aku kena paham dulu sebelum edit denim nie. Agak susah juga nak edit denim nie. Yelahh first time lah katakan. So, kalau susah sangat nak edit aku terpaksa tukar kepada lain. Hehehe sorry sangat :) Kbai ^^

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.