Tuesday, 3 July 2012

Untuk orang yang tengah Angau :P

Assalamualaikum...
Hye !!


Ini merupakan luahan hati seorang gadis yang bernama ain anuar. emm.. gadis kah ? ehh, giler kau*  Gadis lah kan. Ini buat orang yang berada nun jauh di sana. #fuhh ayat. Buat gadis blogger yang cun melecing.. ehh*  Nabiha Suraiya...


Awak awak kte nak ucap takziah atas semua nya okeyy.. Bukan apa, cuma awak tak payah lah sampai nak pekak kan telinga kita nie dengan jeritan awak yang nyaring lagi high volome tuh.. Kalah opera cina tau..  Awak tak payah nak frust tetonggeng menonggeng meniarap tertiarap sekalipun kay.. Awak tak payah nak sakit hati sangatlah. Kesian budak tu. Kalau kita yang kena macam tu bukan frust menonggeng tapi berguling-guling masuk longkang besar terus tak payah jumpa budak tu lagi :)


Chill kayy.. lelaki bukan sekor ponn.. Kita tau bukan senang nak cari lelaki macam dia. Lagi lagi senyumanmu menawan menawan *najwalatif. Huhh menawan kah ? Bagi awak, tak bagi kita. plus alim lagi. Memang sepadan lah korang. Bagai pisang dibelah tiga * bak kata najiah. Tapi apa apa pon terima kasih banyak banyak. Kita memang sesuai kan jadi punching bag awak. Semua yang awak tak puas hati dengan dia awk lepaskan kat kita. Huhh sedihh :'(  Habis lebam lebam...


Tapi kan kalau awak tak puas hati dengan budak pompuan tu awak sound jelah *ehh bajet je. Tapi kita rasa budak tu tak ada apa apa ngan mr. N  awak tu.. Mr. N awak tu cuma crush dia je. Nothing else. Tapi tak tau lah mr. N awak tu mcm mana ? So, awak pikir jelah sendiri kayy.. Kita dah tak rela jadi mangsa penderaan kpd orang yang frust -__- Sekian, itu sahaja.. Harap awak paham. Kalau tak paham, emm susah nak pahamkan budak macam awak nie :P Kbai ^^



4 comments:

Hak Cipta terpelihara. 2017.