Friday, 7 September 2012

Tak Ada Kerja :P

Assalamualaikum...
Hye !!


Kali nie aku nak cerita seba sedikit pasal pagi tadi. So, pastikan mata anda tidak pandang ke tempat lain selain post ini ye :) Pagi tadi aku pergi rumah Nabiha. Ayah dah membebel macam nenek. Asyik asyik tanya apasal pergi rumah nabiha selalu. Ala sorrylah. Bukan selalu pun. haha. Bila sampai rumah nabiha, nampak ayah dia tengah basuh kereta. Ayah pun keluar kereta tanda hormat. Sebelum masuk rumah, ayah ada pesan 'Ish tak malu ke dengan ayah dia? Asyik pergi rumah orang je.' Sempat lagi warning kat aku tu. 


Masuk je rumah dia, aku jeritlah nama nabiha. Takde orang sahut. Aku terus terjah jelah bilik nabiha. Ohh.. belum bangun tidur rupanya. Aikk pukul 8 belum bangun lagi ? Haha aku datang cepat sangat padanlah. Aku pun duduk tercongok tunggu nabiha bangun. Lepas dia bangun, kita orang online sekejap. Nasib baik aku ada bawa broadband. Biasalah rumah dia ada 2 laptop. Pastu ayah dia ajak pergi makan. Otw nak pergi, nampak farzmil jalan nak pergi rumah nabiha. Ayah biha berhenti pastu farzmil naik sekali.


Lepas balik makan, kita orang sambung online. Masa tu aku tengah buka twitter. Nabiha pun cakap 'Jom tweet ?' Aku angguk jelah. Nak tengok kita orang tweet apa ? Tengok nie...

Baca dari bawah.

Pandai pandailah matching sendiri :P

Duduk sebelah sebelah pun nak tweet. Hahaha. Yang tak bestnya budak nie tak habis habis cakap pasal H tu. Menyampah giler kay. Hish biarlah H tu hidup ngan aman sikit. Asyik asyik sebut nama dia. Masa makan pun nak sebut.

Farzmil pun tumpang sekaki kene kan aku :P


Penat dok tweet ngan dia orang nie semua. Padahal duduk sebelah je tu. Hahaha :D Itu je nak citer. Kbai ^^

2 comments:

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.