Wednesday, 10 October 2012

Tatkala berada disekolah sewaktu cuti...

Assalamualaikum..
Hye !!


Tadi kitaorang sesaje je nak pergi sekolah. Nabiha cakap nak study konon. Hakktuihh... Study tak sampai setengah jam, pastu cabut. Hahaha lagipun duduk rumah boring yang amat. Apa jenis pelajar aku ni pun aku tak tau. Selalunya orang lagi suka cuti daripada sekolah. Tapi aku lain pulak. Entahlah. Lelama aku duduk rumah makin boring dan aku semakin montel. So, kalau boleh aku nak elakkan. Hehehe ^^


Kat bawah ni banyak gambar yang kita orang ambik. See ? Bukan belajar pun --' Siap bawak phone lagi pergi sekolah. Kalau cikgu tahu ni, memang kantoi habis habisan. Cikgu siap lelong lagi phone kita orang. Hahaha... well cikgu jeles sebenarnya ngan kita orang. Okey sebelum aku melalut lagi, sila scroll ke bawah...

 Kita orang sentiasa bertiga. Kau ada ?






 Aku sememangnya suka menyelit tau :P

 Gedik nya budak yang buat peace tuu.. :P

Hahaha.. aku suka gambar ni.

Kbai :*

p/s: Aku sebenarnya dah penat kene temuramah dengan wartawan tak bertauliah pasal post aku sebelum ni. Please lah korang. Stop it. okey ? Saya sudah PENAT!

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.