Saturday, 17 November 2012

Contest I Choose To Wear Hijab

Assalamualaikum...
Hye!!


Nak join? KLIK SINI

Sekarang ni aku nak join satu contest. Contest I Choose To Wear Hijab :3 Contest ini cuma memerlukan anda pertaruhkan gambar anda yang menutup aurat. Hahaha menutup aurat itu sudah semestinya lah. Tarikh tutup contest ini pada 7 Disember. So, jomlah join! :D

Inilah gambar yang aku pertaruhkan :)


Masa ni kalau ada yang baca entry dulu, masa ni kita orang pergi jamuan DSLC dekat Dewan Daiman. Yang tersenyum nampak gigi itu dah semestinya akulah. Sebelah aku pulak zana ataupun Azriana. Yang paling bestnya background gambar tu. Ala-ala dekat pantai. Kau hado? Muehehe :p Masa ni tengah tunggu ayah ambik sambil tu ambillah gambar. Ala, gambar biasa jek. Okey, panjang berjela aku punya isi.


Okbai^^

5 comments:

  1. hyeee dear ! kamooo comel ! gud luck eh =) kite pon join ..
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  2. Follow awak :3

    http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  3. Hai, nice gambar. Good luck ye ? ;) from same contest..
    http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete

Hak Cipta terpelihara. 2017.