Sunday, 4 November 2012

Lawatan ke Kuala Lumpur

Assalamualaikum..
Hye!!


Semalam aku dengan kengkawan pustakawan aku pergi lawatan ke Kuala Lumpur. Hmm.. malas nak cerita banyak. So, scroll ke bawah okey~~

1. Taman Burung Negara.





 *Terserlah ketembaman pipiku. lols*

2.Pusat Sains Negara





Cermin ni tersangat annoying. Aku hampir-hampir tak nampak mana jalan masuk mana cermin -,-



3. Perpustakaan Selangor



Perpustakaan yang paling canggih di Malaysia. Dalam library ni ada gim dan teater 3D/6D. Yang 6D memang best giler. Waa suka!! Macam real!


Syok giler kan? Dalam library ada macam gini. Kau ada?

4. i-City Shah Alam

Sejuk giler dalam tu. Buat satu badan kebas je. Tapi best!!





Biasalah main salji kat dalam. Tu je. Iyalah pergi KL je pun. Bukannya Paris. Hamboii paris noh. Hahaha :p Kbai^^

p/s: Aku nak masuk lagilah teater 6D tu. Ayahhh...!! jom pergi??

2 comments:

  1. dlam library ada ice2 cmtu.. boleh buat tido ni

    ReplyDelete
  2. Eh, taklah. Yang ice tu kat i-City :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.