Sunday, 9 December 2012

Cik Lyeen's Giveaway

Assalamualaikum...
Hye!!!


Ini merupakan giveaway yang ke-35 aku menge-join-kan diri. Lol. Saja nak bagi tahu. Hahaha. Thanks to nina sebab tag ain. Jom tengok banner dia cantik ke tak..


Klik banner kalau nak join :)


Jangan risau akak. Akak punya banner memang tip top. Cantik + comel sangat. <-----Puji ni xD

Tag: Dia Dia Dia Dia Dia

Tarikh tutup: 30 Disember.

Jomlah join sebab hadiah dia memang best tau. Join sebelum menyesal. Muahahaha. lol

10 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Salam Cupcakes...

    Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt2 sbb sudi join GA Lyeen ni.

    Jum BW kat peserta lain utk tukar2 komen. Dan dptkan entry paling byk komen..

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Happy blogging n Good luck..:D

    ReplyDelete
  2. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. All the best ye


    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  5. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  6. Datang dari segment yang sama . Cupcakes Yam...Jalan2 sambil follow . Jom datang blog KePink pulak :-)

    http://talktocayunkpinky.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete

Hak Cipta terpelihara. 2017.