Wednesday, 26 December 2012

Kenangan 2012 ヅ

Assalamualaikum..
Hye!!







Inilah yang terjadi apabila aku boring yang teramat dan aku nak jugak update blog walaupun tak tau nak tulis apa. Faham? Hahahah okay pandai. Aku akan rindu mereka semua. Emm rasanya perkataan itu dah tak diperlukan lagi sebab ada berapa hari je lagi nak naik sekolah. Arghh!! Rasa macam tak nak naik sekolah. Cuti lagi boleh? lol. Aku akan rindu masa masa diatas. Trip to KL, maulidur rasul, jamuan dslc, hari sukan dan ... Gambar last sekali aku tak tahu nak panggil apa. Gambar sesaja mungkin? Hahaha.

p/s: Aku selalu confuse antara DSLC dengan DSLR. Camera DSLR dengan Daya Student Leader Congress. Nasib baik aku tak tertulis 'jamuan DSLR'. Hahahaha XD

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.