Thursday, 14 February 2013

Cuti?

Assalamualaikum...
Hye !!!




HaiHaiHaiHai. Agak lama juga saya tidak update. Emm lama ke? Takdelah lama sangat. Penyakit malas datang menyerang tetiba. Takyah update post, homework pun aku  tak buat. Achaner tu? Itulah kehidupan seorang pelajar. Cuti tak cuti, homework tetap ada. Kau ada?


Sempena cuti seminggu ni aku cuma sempat balik kampung kat Perak. Itu pun kira beruntung kalau mama dapat cuti 3 hari sekalipun. Tapi memang penatlah. Dengan jammed nya lagi. Naik kematu punggung aku duk lelama dalam kereta. Ingat perak tu dekat melaka ke? Kalau dekat melaka takpe jugak. Tak sempat nak panas, dah sampai. Okay, aku dah merepek -___- lols.


1 hari kami duk kat kampung dengan nenek dan esoknya kami pergi keyel. Ingat nak jalan jalan tapi.... emm anggap jelah jalan jalan jugak. Mula-mula ingat nak pergi i-City. Tapi my aunty says "Kalau petang-petang tak best, takde lampu. Pergi malam baru best." Sokay. Aku tak kisah pun. Sebab memang betullah. Kalau petang apa yang dapat? Cuma tengok orang keliling je. Baik pergi malam.


Otw nak pergi rumah aunty, kita orang singgah jusco AU2. Kfine tak cukup jusco yang dekat ngan rumah, jauh dari rumah pun boleh ~~ Jusco lagi. Tapi jusco situ best jugaklah. Kira macam outdoor. Yang paling penting dia punya tempat main sama dengan jusco sini. Yang adik aku sibuk sangat nak pergi lagi. Macam macam.










Paling paling paling tak puas hati aku nak pergi i-City. Nak jugak! nak jugak! *hentakkaki* Tapi mama cakap nanti nantilah. Ahhhhhhhhh....... Memanglah aku dah pergi sebelum ni, tapi ergh sekejap je. Tak puas tau tak? Emmmm sedihnya......  :(


Esoknya, mama kata kita pergi zoo negara je. Haih, zoo pun zoo lah. Semua zoo dalam dunia ni sama je kot. Takde zoo yang tayang muka budak nampak gigi kuning macam budak baju hijau tu -______-"







Aku paling sakit hati dengan harimau ni. Kot ye pun nak tengok sama spesis takyah lah sampai nak tunjuk bontot kat kita orang ni =.=  Harap je comel. Hampeh! -,-


Ada nampak macam......... jap. Aku lupa apa tajuk cerita tu. Hm hm hm. 
 Comellll !!!









Okay, itu sahaja cerita untuk kali ini. Semoga berjumpa lagi untuk enrty yang akan datang. Chewah ayat. Hahahhaha xD


Dengan kesempatan yang ada saya ingin ucapkan Happy Birthday buat Nabiha Suraiya. Sannah Helwa katanya. Hahahah. May Allah bless you, dear :) Love you . Fuhh fuhh jiwang habis xD

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.