Sunday, 24 March 2013

Inspirasi Diri di UTM

Assalamualaikum...
Hye!!


Semalam bersamaan 23 march di UTM, Skudai, sekolah aku ada menganjurkan satu motivasi untuk calon PMR straight A dan SPM. Teruja gila k. First time jejakkan kaki ke UTM. Motivasi dia memang best gila nak mati kau! Ahahaha. The best ever. Tak macam teknik menjawab haritu. Asyik nak cerita pasal benda yg tak senonoh je. Kuning otak aku -..-






"SAYA ORANG YANG BERJAYA!" jerit farzmil.



Spoil betul. Nampak pulak tangan aku --'

Our heartssssss. Kau hado?







Perasan tak yg gambar muka aku sikit je? Hahaha diaorg guna phone aku buat harta. Hmm hmm sedih :( lol. Sorrylah banyak gambar yang goyang. Hehehe ganas sangat amik. Tak reti duduk diam. Yelah, guna phone canggih ayah aku. Hingat gua reti pakai ke? Aku sendiri pun guna nokia cikai je :p Gambar tak ikut turutan k.


Cari aku ada kat mana. Hehehe :D

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.