Wednesday, 29 May 2013

1st Double Giveaway by AinMfna

Assalamualaikum..
Hye!!



click banner :)

Wordless Wednesday | Lol ✎

Assalamualaikum..
Hye!!














Note: Wa memang suka simpan gambar ni dalam folder lama-lama. Berlambak pulak tu. By the way, have a great holiday guysss Ü 

Friday, 24 May 2013

Akhirnya kau datang jua...

Assalamualaikum...
Hye!!


Okay, semua. Sila lihat tajuk dan baca dengan teliti. Jangan tertinggal satu pun. Amacam? Tengok tajuk je aku rasa macam nak tergelak sampai sakit perut. Ala-ala orang yang tengah tunggu buah hati. Hewhew. Betullah tu. Aku tunggu buah hati aku dan dia dah sampai sekarang. Haha tak payah nak buah hati sangat lah kan?



Happy holiday guysssssss. Ini baru tujuan aku update hari ni. Saja-saja nak ucap. Yelah mesti benda ni yang korang tunggu-tunggu kan? Siapa je yang tak suka? Cerciter sikit.


Aku cerita sikitlah aktiviti aku untuk cuti ni. Untuk minggu ni biasalah. Well, budak nak ambil PMR kan? Kelas tambahan mesti ada. WAJIB! Tak sah kalau tak ada. Hehe. Esok, pagi-pagi aku dah kena pergi kelas tambahan, petangnya pulak ada tuisyen. Hoo yeah! Kelas tambahan sampai hari selasa. Hari ahad pun ada. Tapi untuk kelas lain. Kelas aku tak ada. ((Ada ke budak nak datang? Hari ahad pulak tu))


Disebabkan hari ahad tak ada kelas, jadi aku tak payah nak ponteng. Sebab hari ahad aku ada konvo untuk darjah khas. Tak sabar kot nak pergi. Aku terpaksa jugaklah angkut nabiha pergi sana. Katanya dia jealous dengan budak darjah khas tahun lepas ((yakni budak2 batch aku)) sebab konvo kita orang dekat kompleks islam. Tak salah akulah. Aku pun dah lupa apa nama tempat dia. 


Haha tak pasal-pasal kena bawa dia sekali. Hehe tak kisah pun sebenarnya. Lagi best sebab ada kawan. So, tak boring duk sana nanti. Yang tak tahannya bila biha cakap "Kita pulak yang nervous padahal awak yang amik nanti." Haha aku pun nervous jugaklah. Tak sabar nak pergi nanti. Wee x)
Okbai ;D

ajet ajet comel ler tu xD

p/s: tengah tunggu result mid-year exam. harap-harap apa yang aku target, dapat. Aminnn

Sunday, 19 May 2013

Oh My Giveaway

Assalamualaikum..
Hye!!


Klik banner :)

"Duo Big Giveaway!

Assalamualaikum..
Hye!!


"Duo Big Giveaway!
Due Date 8 Jun 2013
Click Banner!

Big Thanks To :
Nabila Medan, Shafawi, Mizna Online Shop, Zuwairish Shophouse Page, Easy Boutique, Fizgraphic, Faizah Wahab, Norbai'ah, Addin Aisyah, Mahirah, Dyba, Salamah Qalish

Saturday, 11 May 2013

Segmen Blogwalking Kita - Kita

Assalamualaikum..
Hye !!


Klik banner :)


Sunday, 5 May 2013

Segmen: Tingkatkan follower ke-xxxxx by N.A.D.I.A

Assalamualaikum..
Hye!!


Klik banner ;)

Jumlah follower terkini : 185

Hai xx

Assalamualaikum...
Hye !!


Haiiiiiii koranggggggg. Di hari yang indah ini saya ingin mengatakan bahawa selamat mengundi kepada sesiapa yang berumur 21 tahun keatas. Budak bawah 21 tahun jangan masuk campur. Lol. Habis aku? Abaikan. Hahah.


Lama jugak aku tak update. Hmm bukan tak nak update tapi tak tau nak update apa. Tak ada cerita yang best nak kongsi. Boleh dikatakan setiap hari aku bukak blog, saja nak tengok comment ke apa ke kan. Hmm


Minggu depan aku dah start mid-year exam. Pehhh cepat betul masa berlalu kan? Tup tup je dah bulan 5 dah sekarang ni. Hmm takutnya. Ada lagi beberapa bulan je lagi sebelum PMR. K memang banyak lagi yang aku kena belajar. Sekarang pun rasa macam ada je yang tak sempat nak buat. Dengan homework nya yang berlambak, kerja kursus lagi. Tak ada masa nak ulang kaji. Seriously memang tak ada masa. Kalah orang yang sibuk mengundi hari ni. Hewhew
Kbai xx


P/S: Kenapa perlu sejarah dah matematik periksa dalam satu hari??? Huarghhhhhhhhhhhhhhhh !!!! -______-
Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.