Sunday, 5 May 2013

Hai xx

Assalamualaikum...
Hye !!


Haiiiiiii koranggggggg. Di hari yang indah ini saya ingin mengatakan bahawa selamat mengundi kepada sesiapa yang berumur 21 tahun keatas. Budak bawah 21 tahun jangan masuk campur. Lol. Habis aku? Abaikan. Hahah.


Lama jugak aku tak update. Hmm bukan tak nak update tapi tak tau nak update apa. Tak ada cerita yang best nak kongsi. Boleh dikatakan setiap hari aku bukak blog, saja nak tengok comment ke apa ke kan. Hmm


Minggu depan aku dah start mid-year exam. Pehhh cepat betul masa berlalu kan? Tup tup je dah bulan 5 dah sekarang ni. Hmm takutnya. Ada lagi beberapa bulan je lagi sebelum PMR. K memang banyak lagi yang aku kena belajar. Sekarang pun rasa macam ada je yang tak sempat nak buat. Dengan homework nya yang berlambak, kerja kursus lagi. Tak ada masa nak ulang kaji. Seriously memang tak ada masa. Kalah orang yang sibuk mengundi hari ni. Hewhew
Kbai xx


P/S: Kenapa perlu sejarah dah matematik periksa dalam satu hari??? Huarghhhhhhhhhhhhhhhh !!!! -______-

No comments:

Post a Comment

Hak Cipta terpelihara. 2017.