Saturday, 27 July 2013

Simple Segment by Fatin Diana

Assalamualaikum..
Hye !!


Klik banner :)


Button Badge No. 3

Tamat : 31 Julai 2013

^___^

Mini Giveaway Sempena Bulan Ramadhan by IzyanNazirah


Syarat-syarat :
  • Mesti ada blog
  • Warganegara Malaysia
  • WAJIB follow blog/twitter sponsor
  • WAJIB klik link ads sponsor
  • Follow blog saya ((tak wajib, bergantung kepada anda))
  • WAJIB like fanpage saya ((tengok di sidebar))
  • Selepas buat entry, komen URL LINK ENTRY anda di ruangan komen. Tempat lain tak dilayan.

Sponsor yang baik hati :

WAJIB FOLLOW SEMUA BLOG SPONSOR ((akan di cek))

Myra Eyra, Nur Hidayah, Nur Nabilah, Han Hanan, Nor Farhanah, Jom Singgah Shoppe, Nasya Farhana, Arni Nazira Ibrahim, Blog Erry, Nur Najwa NazryMie Lyz Neko, Azwar Syuhada, Shawl Gallery

WAJIB KLIK IKLAN ADS SPONSOR & OWNER BLOG ((tunggu sampai habis loading))

LINK 1 LINK 2 LINK 3 LINK 4 LINK 5 LINK 6 LINK 7

WAJIB FOLLOW TWITTER SPONSOR ((kepada sesiapa yang mempunyai twitter sahaja))

FOLLOW @NRNABILAHZ
FOLLOW @NNAJWANAZRY
FOLLOW @_YXYX
FOLLOW @WAWAASHIHARA

WAJIB LIKE FANPAGE SPONSOR DAN OWNER BLOG



WAJIB ADD SPONSOR DI FACEBOOK

Mariam Azhar
Wawa Ashihara

Monday, 22 July 2013

Peace

Assalamualaikum
Hye!!


Aku tak tahu kenapa terdetik dihati ingin menceritakan sesuatu disini. Uhukss. Tapi kan sebenarnya takut juga nak cerita. Yelah i kan retis. Dimana mana jua mesti ada stalker yang sedia menemaniku. Cewah ayat nak ke laut. Haha

Well nak kata aku benci dengan keadaan macam ni, tak juga. Tapi aku cuma tak berkenan dengan apa yang diorang cakap or 'bergurau' dengan aku. Aku dah lali dengan semua ni tapi tolonglah jangan melebih :( Okay, aku tak nak lah serious sangat cerita benda ni cuma aku nak luahkan apa yang aku rasa. Aku nak luahkan dalam keadaan sempoi, tenang and so on.

Aku tak tahu kenapa diorang suka kenen kenen kan aku dengan orang lain. Hahaha cam kelakar kan? Macam budak budak pun ada. Hadooii. No! Aku dah penat asyik ketawa je tapi fake. Sangat sangat fake. Penat tau tak? Haih. Kalau masa kat sekolah rendah dulu aku tak kisahlah tapi sekarang dah 15. Dah tua dah pun -,- 15 maka pemikiran pun dah lain. Dah makin matang dan diorang pikir benda lain. Yeah u no what i mean right? dak laki biasalah ~

Hm takpelah. Tak kisah pun. Aku anggap korang kawan kawan aku. So, aku rasa korang cuma gurau gurau manja dengan aku je kannn. Yelah, mengisi masa terluang dengan gelak tawa plus menyakitkan hati aku plus buat aku malu. Haaa tak kisahlah. Buat jelah apa yang korang suka. Asalkan korang bahagia. Anyway, aku tak suka dak dak laki yang gatal plus miang plus selekeh. Elak makan kasut je karang. Hahahahah -,-


Sunday, 21 July 2013

Segmen Doodle Peplum Raya !

Assalamualaikum..
Hye!!


KLIK BANNER

Detail doodle :
-Corak tudung : #11
-Baju dan kain : Baju, baby blue & kain, soft pink
-Lapisan peplum dan tali pinggang : soft pink
-Kasut : soft purple

Wednesday, 10 July 2013

GA Ramadhan Raya by Emas Putih

Assalamualaikum..
Hye!!

Hadiah
Top Referral - RM50
84 Hadiah untuk dimenangi

Tarikh Mula 10 Julai 2013- 24 Julai 2013 (11:59pm)


Wednesday, 3 July 2013

Tahun terakhir, maybe?

Assalamualaikum..
Hye!!


First of all, untuk kali ke-4, rasanya lah, aku nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY, FARZMIL! hehe. K saja nak bagitahu yang semalam sebenarnya birthday dia. Hekhek lol.

Hari yang dipanggil sebagai 'syurga makanan' untuk tahun ni telah tiba. Sama ada ramadan ataupun HARI KEUSAHAWANAN. Eh, ramadan ada lagi seminggu, tak salah akulah. Aku nak cerita pasal hari keusahawanan sebenarnya. Kenapa aku panggil syurga makanan? Hehe sebab masa nilah aku boleh melantak sampai pecah perut. Haha

Tahun ni aku rasa macam biasa biasa je. Tak macam masa form 1. Masa tu lagi best. Macam-macam ada! Yang paling best of course rumah hantu. Haaa ini memang aku nak gelak sampai pecah perut. Entah pape je aku rasa. Haha dekak habis. 

Mula-mula beratur memang give up juga. Ok korang boleh bayangkan yang kitaorang berdiri selama 2 jam semata-mata nak masuk rumah hantu. Sakit hati plus menyampah dengan budak-budak yang tak gheti queue up. Heyyyy nasib baik diorang junior ai tauuu.. hish -,-

Lepas tu, dah lama beratur akhirnya dapat juga masuk. Memang lenguh kaki ai ni tau. K memang bedebor lain macam sikit. hehe. TAPI! yang paling best aku tarik baju yana macam orang gila sebab haha kenapa perlu diorang lari haa? Aku tak boleh nak beramah mesra dengan 'hantu-hantu' tu semua. Kalau aku tak pegang baju yana memang aku tertinggal sorang sorang dalam gelap cam tu. Hish.

Hantu-hantu tu semua nak beramah dengan aku. Siap tarik tarik kaki lagi beb! Peh aku gelak macam hape je tadi. Jiah dah terjerit macam... kehkeh. Aku rasa dalam group aku, aku sorang je yang tak jerit. Hehe. Bangga sungguh. Kalau betul betul jumpa 'dia', ehem memang tak tahu nak cakap apalah kan. Peh..

Them 










::: Diorang ni semua macam orang tak pernah tengok kamera. Jakun yang amat. Sampai berebut k. Hahahahah kawan siapa lah ni :p lol 


Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.