Monday, 22 July 2013

Peace

Assalamualaikum
Hye!!


Aku tak tahu kenapa terdetik dihati ingin menceritakan sesuatu disini. Uhukss. Tapi kan sebenarnya takut juga nak cerita. Yelah i kan retis. Dimana mana jua mesti ada stalker yang sedia menemaniku. Cewah ayat nak ke laut. Haha

Well nak kata aku benci dengan keadaan macam ni, tak juga. Tapi aku cuma tak berkenan dengan apa yang diorang cakap or 'bergurau' dengan aku. Aku dah lali dengan semua ni tapi tolonglah jangan melebih :( Okay, aku tak nak lah serious sangat cerita benda ni cuma aku nak luahkan apa yang aku rasa. Aku nak luahkan dalam keadaan sempoi, tenang and so on.

Aku tak tahu kenapa diorang suka kenen kenen kan aku dengan orang lain. Hahaha cam kelakar kan? Macam budak budak pun ada. Hadooii. No! Aku dah penat asyik ketawa je tapi fake. Sangat sangat fake. Penat tau tak? Haih. Kalau masa kat sekolah rendah dulu aku tak kisahlah tapi sekarang dah 15. Dah tua dah pun -,- 15 maka pemikiran pun dah lain. Dah makin matang dan diorang pikir benda lain. Yeah u no what i mean right? dak laki biasalah ~

Hm takpelah. Tak kisah pun. Aku anggap korang kawan kawan aku. So, aku rasa korang cuma gurau gurau manja dengan aku je kannn. Yelah, mengisi masa terluang dengan gelak tawa plus menyakitkan hati aku plus buat aku malu. Haaa tak kisahlah. Buat jelah apa yang korang suka. Asalkan korang bahagia. Anyway, aku tak suka dak dak laki yang gatal plus miang plus selekeh. Elak makan kasut je karang. Hahahahah -,-


2 comments:

Hak Cipta terpelihara. 2017.