Sunday, 18 August 2013

Syawal | Dah terlambat ke?

Assalamualaikum..
Hai !!


Rasanya tak terlambat lagikan aku nak ucap Selamat Hari Raya? So, Selamat Hari Raya semua :-) Maaf zahir & batin. Kalau ada silap dan salah mohon dimaafkan. Andai ada yang terguris hati or apa apa pun, I'm so sorry. Diri ini tidak sempurna dan selalu buat salah ;-) Salam hari raya ke-11. Hewhew.


Orang lain semua dah post gambar diorang lengkap berpakaian baju kurung or baju melayu. Aku je ni yang ketinggalan. Hehe tak tahu kenapa rasa malas pulak nak update ni. Lepas exam haritu punyalah semangat berkobar-kobar nak post entry bebanyak. Lepas dapat results pulak hm lemau semacam je. Kesan drpd results trial ah ni T.T


Okay dah. Takmao sedih sedih. Hm senanya aku taknak membebel panjang. Yelah takde mood nak taip pepanjang. Pmr dah nak dekat. So, hm paham sendirilah. So, let's see the pictures....






Gambar tak ikut turutan. Ish hm pepaham jelah. Yang gambar duduk kat tangga tu, masa tu aku dan family aku dah nak balik JB. Yang makcik pakcik aku pulak nak gi beraya. Hm tunglah. Mak aku tak dapat cuti panjang. So, beraya dekat rumah jelah ~

Selamat Hari Raya. From us, ANs :-)

p/s : PMR ADA LAGI 6 MINGGU JEEEE ((maybe)) ((diorang yg cakap)) :O

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.