Saturday, 19 October 2013

Sekarang

Assalamualaikum....
Hye !!


Macam yang korang dah tahu, aku dah bebas daripada PMR ahahhaha.. Kepada calon calon SPM jangan jealous tauu. Haha good luck btw :p

Bila dah habis pmr rasa macam bosan semacam. Kenapa? Sebab takde homework, tak payah baca buku lagi, tak payah buat revision lagi. Kenapa bosan? Sebab duduk rumah tak buat apa apa dan terasa sangat pelik. Sangat pelik hm. Dulu sebelum pmr macam macam rancang. Nak pergi outing lah gi situlah gi sanalah. Sekarang? Habuk pun takde. Duduk rumah jelah.

Kat sekolah pun tak buat apa apa. Aku memang rasa macam taknak pergi pun ada. Tapi bila pikirkan balik, aku ni tak pernah ponteng tau. Harus dapat anugerah :p ahaha. Kat sekolah hanya duduk dalam dewan dan tengok movie. Lagi lagi bila duduk atas lantai, sakit pinggang tau tak. Peh. Buku teks dah selamat aku hantar ke spbt. Terasa heavan jap bila beg melayang layang diatas angin eh?

Okay lagi satu benda yang best adalah LAWATAN. Yes sekolah aku buat lawatan pergi LEGOLAND. Yehaaaa.... aku ni walaupun duduk johor dan legoland tu dah lama ada tapi tak pernah pergi pun. So sad u know. Bila pikirkan balik tiket dia MAHAL gila okay! So, tak dapat pergi pun takpe. Rasanya (nak pergi senanya) TAPI bila cikgu buat lawatan macam tu DAN hanya bayar SETENGAH daripada harga tiket SEBENAR wahhhhh HARUSLAH pergi kan ??!!

Eksaited pulak uollsss ahahahaha. Ohmyy cepat sikit 31 hb ni hahaha






Peace yoww.. throw back. 16 hb september untuk kali kedua ahahah. Nampak tak dah nak pmr sempat lagi pergi sana  lol. Ni pun sebab ofis ayah ada buat family dayyy. Family day apa, sampai sana semua buat hal sendiri haha. Kalau family aku nak pergi hmm memang tak ah. Lagi lagi dah nak pmr kan.

Kbye xoxo


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.