Wednesday, 25 December 2013

Congratulations! :)

Assalamualaikum..
Hye!!



Ohhhhoiiii comelnya patung smiley yg kat atas tu hihi. Aku nak ucapkan tahniah kepada bekas calon pmr (aharhar). Yang dapat 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, dan yg takde A sekalipun tahniah! Korang semua dah buat yg terbaik so jangan menyesal naaa ~ Hihi jangan marah k.


Sampai sekolah benda pertama ialah nak jumpa diorang semua. Dah lama tak jumpa mestilah rindu kan (uhuks) Diorang semua macam tak kisah pasal result. Gelak ketawa macam takde pape. Jiah cakap "Makin diorang semua bising, aku makin takut." Aha aku macam takde perasaan tapi dalam hati peh seram gila katako. Bila buka twitter je nampak sorang ni tweet dia dah check guna sms tu. Kawan2 aku semua cakap "Weh ain, kau check lah." "Pehal aku pulak?" "Cepatlah. Kau checklah. Kau check k."

Aku buat dang je. Malas nak layan. Tapi padahal hati berkobar-kobar nak tahu. Tapi malas. Aharhar. Bila dah dapat result peh lega siaaaa. Aku dgn jiah steady meady je. Farzmil dah mcm budak kecik hahaha! :p (jgn marah k farzmil. love u) 

Budak2 yg parents diorang tak datang semua pakat tepon. Aku memang taklah kan :p Bukan cara aku nak tepon semua tu. Sampaikan ayah aku tepon, tanya. ahaha tak syok langsung. Mak aku pulak tak putus asa tepon tapi aku tak cakap result bape sampai dia ckp "Jangan lupa sms mama dapat berapa!" Ok ok tapi aku tak buat pun. Aha jahatnya aku :p

Yang tak dapat straight A jangan kecewa. Mungkin bukan rezeki anda kali ni. Spm kan ada so teruskan kehidupan anda eceh lol



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.