Sunday, 19 January 2014

Ebiyaki

Assalamualaikum..
Hye !!


Kalau korang ingat atau pernah baca post aku yg lepas leeeepaaaaaaasss tuuuu haaa (sure takde yg baca. aku tahuu) aku ada cerita pasal takoyaki. Tak baca lagi? Alaa siannn diaa. Sila KLIK SINI ye ~ Kalau korang nak tahu, baru harini aku dapat merasa takoyaki ni (sobs) Post tu dah laamaaaa dahhhhhhh and baru sekarang I dapat merasa apa itu takoyaki. Sedih tau

Tadi I pergi angsana tau uolss. Tengah jalan2 kat angsana terjumpa satu kedai ni yang menarik perhatian I. Wahhh excited wa cakap sama lu tau. Kedai takoyaki!!!! Wuuuuu yang lagi best bila yang buatnya ialah kakak2 melayu bertudung manis ayu lagi. So terjamin HALAL dan sedapppp hehehe. 

Ada dua set. Set satu: 4 pcs = rm 5 Set dua: 6pcs = tak sempat baca berapa ringgit sobs sobs :( Jangan marah. Dia ada 4 flavor or isi dalamnya. Contoh macam takoyaki ni dalamnya ada SOTONG. Kalau adiknya pulak, ebiyaki. Dalamnya ada UDANG. Dan ada lagi dua flavor, pun I tak sempat bacaaa. Sebab nak cepat tadi tsk tsk. 




Sedap bak hang wehhhhh. I rasa tak cukup makan 4 pcs. Nak lagi !!! Hm. Dalam dia lembut je. Macam cekodok mak awak semua suka buat tuuu. Tapi, kalau cekodok tu lebih pisangnya. Kalau banyak tepung, keras. Wahahaha. 

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.