Monday, 3 February 2014

Berpisah

Assalamualaikum..
Hye!


"being 16 isn't easy, what's worse when ur friends telling u they're moving to other schools. nothing's heartbreaking than seperation"

"kan dah cakap, spend bebetul masa kau dgn kengkawan masa form 3. nanti form 4, paling sadness"


Copypaste. Sobs. Sedih k sedih. 4 serangkai kini tinggal 3 je. Farzmil merajuk membawa diri tinggalkan kitaorang. Dahlah pergi jauh. Sedih betul. Sobs


Farzmil dapat sms muar. Aku pun ada minta muar jugak tapi tak dapat. Jiah pun tak dapat. So, sekarang aku tunggu rayuan jelah. Aku tahu mesti kitaorang akan berpisah jugak. Yelah memasing otak pandai kannnn (katanya) Lepas ni dah takde dah orang yang bercerita selama 6 jam sekolah pasal anime jew. Cerita pasal group anime dialah, anime dialah, usui dialah dan semuaaanyaa tentang anime.


Kadang kadang sampai aku boleh hafal cerita dia bila dia nak buka mulut tau. Muahaha. Lepas ni aman sikit hari hari aku bila takde sape lagi yang cerita pasal anime kat telinga aku HAHAHA


~~~








Gambar berterabur haha. So, girl, pls take care of urself. Aku berdoa agar budak2 dorm kau takde yg otaku wahahahah. Lagi satu, kalau ada budak nak buli kau cepat2 roger gua k? Hhahaha lol lol. Aku akan rindukan kau sobs


"Nothing compares to the stomach ache you get from laughing with ur bestfriends"


2 comments:

  1. uwarghhhh.. kau kutuk akudalam diam T^T ngeeee aku akan rindu nak baca blog kau... kalau ada orng buli biha,kau tembak dorang kk.jangan risau pasal aku T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada dalam diam. Kira aku bagitau lah ni. Aku takde M-16 :(

      Delete

Hak Cipta terpelihara. 2017.