Wednesday, 26 March 2014

Wordless Wednesday | EOS Lipbalm

Assalamualaikum..
Hye !!



Lets rockin' with that eos hahahahhaha

Friday, 21 March 2014

Budak Asrama

Assalamualaikum..
Hye!!




Dah lama tak update blog 'comell' aku ni hikhik. Dekat sebulan kot. Selama sebulan ni jugak lah aku tak buka laptop. Adik aku yg conquer semua. choi. Sebab apa aku tak sempat nak buka laptop? Bincangkan.


"Its hard to be 16" Ahaha itu jawapannya. Lol. Aku baru je lepas exam UP1. Exam pertama untuk dak dak form 4. Nak kata susah tu, susah jugaklah. Boleh tahanlah result aku. DAN yg paling penting addmath aku. Wahahaha tak payah tanyalah. Buang masa je hewhew


Sekarang cuti dannnn aku tunggu kawan kawanku aka dak dak asrama tu. Seriously rindu gilaaa kat diorang. Sampai nak nangis kot :(


Farzmil kata dia balik lambat. Lagi tiga hari nak naik sekolah, baru dia balik jb. How sad. Me is so saddd. Baru je rancang nak keluar sesama. Haih bila lagi nak jumpa kalau macam ni. Naik sekolah nanti aku lah yg paling busy. Ada kawad. Hadoi


Okay, Azriana pun aku rindu jugak. Dak dak kv azizah ahahah. TBH, aku jealous dengan dia. Dia dapat kv pastu dapat seni kulinari. Aku mula2 minta situ. Tapi dah takde rezeki kan nak buat macam mana. Tersangkutlah aku kat TDS sampai form 5. Takpe, takpe. Nanti dia balik aku suruh dia ajar aku apa yg dia belajar kat sana haha lol. Aku minat gila kot kulinari hehe


Aku rasa tds dah tak macam dulu. Masa form 3 lah yg paling best sekali. Everrrr. Budak kelas 3rk1 havoc semuanya. Tetiba rindu budak 4 serangkai tu ahahaha. Budak2 yg suka kacau aku dgn jiah. Haha bila ingat balik rasa mcm nak putar balik masa tu. Hari hari aku dgn jiah suka beli gula gula lepastu makan dalam kelas like a boss. 4 serangkai tu bila nampak kitaorg mengunyah mesti diorang minta. Disebabkan aku dgn jiah ni baik hati (sangat) so, bagi ajelah. 


Rasanya dah jadi satu kewajipan untuk aku dan jiah bila beli gula2 mesti kasi diorang sekali hahaha.


Aku cuma berharap yg aku dapat jumpa diorang lagi. Serious, zaman sekolah lah yg paling best. Nanti bila dah keluar dari sekolah, kau mesti teringat macam macam benda yg kau buat kat sekolah. Kawan2 kau semua tu. Hm. Aku ada lagi 1 tahun setengah sebelum meninggalkan sekolah (gittew) Terasa berdebar pulak haha. Yelah, tahun depan dah SPM kan. Hee 


Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.