Friday, 23 May 2014

freedom!

Assalamualaikum..
Hai !!


Akhirnya, setelah hampir sebulan aku bertungkus lumus menjawab peperiksaan setengah tahun yang soalan dia mcm dah takde hari esok buat aku haaa.... yes yes dah habis pun mid year. Saat yang aku tunggu tunggu sebelum exam lagi. Paper last semalam, biologi. Wa cakap sama lu kan paper 3 bio memang cari pasal dengan wa. Nak nangis tengok part yg kena plan experiment tu. Kahkah aku main hentam saja experiment tu. bajet macam aku pernah buat je hahaha. semoga tuhan merahmati cikgu yang buat soalan tu.


K dah. Esok pulak ada anugerah cemerlang kat sekolah. Sooo, aku pun terlibat dlm majlis tu. Al kisahnya, semalam cikgu buatlah raptai untuk esok. Hak alah benda mcm tu pun nak buat raptai. Aku pikir dah habis exam bolehlah aku balik, rehat2 ke apa penat tau. Tak buat pape pun, dengar cikgu membebel je. Lahai, sampai pening aku dibuatnya. So, wish me luck untuk esok.


Sekarang dah habis exam memang mood happayyyyy. Soal result tolak tepi jap. Mood aku sekarang ni nak cuti! nak cuti! nak cuti! Lepastu, tengok anime, online 24/7, baca novel, jalan jalan cari makan, tidur dan bannyyaaakkkk laaagggiiiiii hahahaha kbai


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.