Saturday, 21 June 2014

Hari Jalinan Mesra

Assalamualikum..
Hai !!


Haaaa hari jalinan mesra kau pikir hari apa? Hari nak duk mesra2 dengan pasangan ke apa haha tak hokey. Sekolah aku saja je letak nama hari gempak2. hahahha. Menyampah aku. Pagi2 ni entah mengapa aku rasa macam nak update sesuatu. Entah. Padahal takde mood haha.

Hokay sebenarnya harini lah hari jalinan mesra. Atau nama kampungnya hari terbuka =.= Jalinan mesra sangat kannnn. Sempat lagi aku nak update blog ni hahahaha. Takpe takpe buat apa pergi cepat2 kan? rileks dulu. Haih sabar jelah ain oi confirm balik nanti kena bebel dengan ayah sebab mid year aku teruk gilaa. Ya allah aku dah pasrah memang pasrah sepasrah pasrahnya haa kalau kena streaming class. Alamatnya kena turun kelas lah kau. Kesian kau jah. Eh babai lah
Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.