Wednesday, 3 December 2014

MockingJay

Assalamualaikum..
Hai !!


Baru je haritu aku baca buku hunger games yg pertama. Buku tu versi melayu punyalah. Nak baca buku yg english version punya em aku rasa kena baca sekali dengan kamus kot aha. Hari rabu lepas aku pergi keluar bersama teman temanku ewah. Cerita ni punyalah lama aku simpan hehe dah seminggu kot. Mula mula aku tak berminat sangat dengan hunger games ni. Hunger games tu pun aku tak tau apa benda alah ntah haha. Semuanya bermula bila aku beli buku hunger games tu. Tu pun jiah yg suruh beli. Murah kot kat scholastic. Bila dah baca bukunya terus aku buka laptop tengok movie tu. Huii tulah orang kata tak kenal maka tak cinta hewhew


Sampai rabu lepas kitaorang keluar tengok mockingjay.




Yasss excited uollss dapat tengok sambungannya. Harap2 untuk part 2 tahun depan aku dapat tengok jugak. Argh tak kira. Dah lepas spm kannn hahahah


Terasa colourful pulak bila tengok gambar ni


p/s: Aku rasa nanti lepas spm aku nak kerja kat kedai bukulah. Macam best je!


1 comment:

  1. yey! samalah kita dah habis SPM. boleh pi berjimba sesuka hati. kikikiki

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.