Tuesday, 30 December 2014

Tuisyen

Assalamualaikum..
Hai !!


Sedar tak sedar kau dah 17 tahun wahai Ain. Ada lagi 1 hari sebelum masuk tahun 2015. Lepas tu, bermulalah hidup senior year kau kat sekolah wahaha. Macam tak percaya je. Aku rasa macam baru je ambik result pmr lepas. Tuptup dah nak spm dah. Begitu cepat masa berlalu :') Dah study? Belum. :')


Haa masa masa nak spm ni mesti kalut nak cari tuisyen kan. Sama macam aku jugak. Selagi tak daftar tuisyen, selagi tulah ayah aku duk tanya "Nak tuisyen mana?" "Nak tuisyen mana?" -.- Stress mak!


Masa form 3 dulu pun duk kalut jugak nak cari tempat tuisyen. Disebabkan ramai yang suggest tuisyen kat intensif, dan ramai juga budak2 sekolah aku yg tuisyen situ, jadi secara rasminya aku tuisyen kat situ. Aku amik 3 subjek yang aku lemah je. Alhamdulillah dapat cikgu yang okay. Jadi result pmr pun okaylah :') Janji ada kawan kat tuisyen. Yang penting ada KAWAN sebab aku ni susah nak geng dgn orang lain.


Sekarang ni aku pikir aku akan stick dengan intensif jelah. Yang bezanya aku ada tuisyen kat tempat lain, sri mutiara. Sederet dengan intensif je pun. Hahaha takleh jejauh, nak dekat dekat jugak. 


Sekarang ni aku cuma berharap yang adalah sorang dua ke kawan2 satu sekolah aku tuisyen kat situ. Berharap sangat wei. Takleh sensorang nanti takleh fokus. huhu


Rindu kawan kawan gua :')

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.