Tuesday, 3 February 2015

Maulidur Rasul 2015

Assalamualaikum...
Hai!!


Dah bulan 2 dah. Cepat betul masa berlalu. Barulah sekarang aku ada masa nak update blog aku ni. Bukannya takde masa tapi malas sebenarnya. Malas nak buka laptop. Ada banyak cerita yang aku nak cerita tapi tengoklah mcm mana nanti. Of course pasal kelas baru aku tu :') haha


Hari sabtu lepas, TDS buat sambutan maulidur rasul. Tahun ni merupakan tahun yang terakhir aku sambut. Lepas ni dah takde dah :')


Jangan keji aku sebab gambar atas ni memang muka aku nampak putih gila. Macam iklan colgate pun ada hahaha. Biasalah guna phone biha kan. Oppo kan tu yang putih semacam.


Dengan cikgu munaaa ku hikhiks




Kalau perasanlah kan ada sorang yang tertinggal. Orang tu sekolah jauhh sanaa. Hahaha siapa lagi kalau bukan farzmil. Hukhuk rindu pulak ittew. Muka makcik kepoh memang macam tu :')


p/s: hadui jeles pulak biha ada phone baru. alamatnya mmg phone dia jadi mangsa jelah kalau bab2 ambik gambar ni haha. Phone aku duduk dendiam dalam beg huhuhuhu


Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.