Wednesday, 18 March 2015

Kelas tambahan Addmath

Assalamualaikum..
Hai!!


Cikgu buat kelas ni sebab nak habiskan topik yang form 4 punya. Yelah tahun lepas tak sempat habiskan jadi bermasalah sikitlah macam mana nak jawab exam nantikan. Sebenarnya kelas ni untuk budak2 kelas 4B tahun lepas. Aku kan 4A so memula memang malas nak datang tapi esoknya aku datang jugak. Dipengaruhi oleh diorang ni semua suruh datang heh. Katanya best sangat.


Eh memang BEST PUNNN! Cikgu ajar slow tapi faham! Yelah daripada ajar laju pastu satu benda pun tak faham buat apa kan? Baik belajar sendiri eheh. Diorang ada pesan suruh buat topi dengan traffic light and i was like "eh nak buat apa dengan benda tu semua?" Kehkeh rupanya cikgu suruh buat topi sekali dengan nama tu supaya cikgu boleh sebut nama kitaorang haha adui. Yang traffic light pulak biasalah kot kot kau tak paham angkatlah warna merah, hijo pulak kalau kau faham haa gitulah lebih kurang.


Overall semalam memang best gila. Cikgu cakap memasing dah macam ninja turtle sebab ikat reben kat kepala sebab gantikan topi ehehe.








Phone aku sekarang ni dah penuh dengan gambar. Memori dah tak cukup haih sedihnya

Friday, 13 March 2015

Dah habisss

Assalamualaikum..
Hai !!


Akhirnyaaaaa oh okay aku baru je habis ujian penilaian 1. Rasanya macam baru habis spm je kan huhuhu.  Hari rabu lepas hari last aku ambik paper. Esoknya pulak aku rasa macam hari sabtu kat sekolah. Sebab apa? Sebab sekolah rasa macam senyap je. Tak belajar lepastu kebanyakan semua duk melepak luar kelas. Betul betul macam baru lepas habis paper spm. haha


Malamnya pulak semua kecoh dalam group whatsapp. "Weh, bosanlah malam ni. Aku rasa kosong je." Lol 3 hari kau penuhkan malam malam indah kau dengan ditemani buku buku tapi bila exam habis rasa kosong pulakkan. Aku habiskan malam aku dengan tengok tv je hewhew.


Dan selepas tu CUTI! yeay benda yang sangat ditunggu2 tapi menjadi tidak best bila ada kelas tambahan. Such a spoil. Satu minggu dalam 4 hari ada kelas tambahan. Argh! Boring gila. Baru je nak rilek rilek kat rumah. Hadui.


Tapi takpelah. Untuk kesenangan aku jugak. Nak lawan hakak2 habang2 tahun lepas. Yelah sekolah aku tu dapat 22 orang straight A's. Batch aku ni kenalah lawan batch tahun lepas hmm :')
Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.