Wednesday, 18 March 2015

Kelas tambahan Addmath

Assalamualaikum..
Hai!!


Cikgu buat kelas ni sebab nak habiskan topik yang form 4 punya. Yelah tahun lepas tak sempat habiskan jadi bermasalah sikitlah macam mana nak jawab exam nantikan. Sebenarnya kelas ni untuk budak2 kelas 4B tahun lepas. Aku kan 4A so memula memang malas nak datang tapi esoknya aku datang jugak. Dipengaruhi oleh diorang ni semua suruh datang heh. Katanya best sangat.


Eh memang BEST PUNNN! Cikgu ajar slow tapi faham! Yelah daripada ajar laju pastu satu benda pun tak faham buat apa kan? Baik belajar sendiri eheh. Diorang ada pesan suruh buat topi dengan traffic light and i was like "eh nak buat apa dengan benda tu semua?" Kehkeh rupanya cikgu suruh buat topi sekali dengan nama tu supaya cikgu boleh sebut nama kitaorang haha adui. Yang traffic light pulak biasalah kot kot kau tak paham angkatlah warna merah, hijo pulak kalau kau faham haa gitulah lebih kurang.


Overall semalam memang best gila. Cikgu cakap memasing dah macam ninja turtle sebab ikat reben kat kepala sebab gantikan topi ehehe.








Phone aku sekarang ni dah penuh dengan gambar. Memori dah tak cukup haih sedihnya

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.