Saturday, 18 April 2015

Cakk

Assalamualaikum..
Hai!!


Aku ingat lagi masa aku dapat hadiah birthday daripada diorang. Aku tak tahulah hadiah tu diorang memang berpakat bertiga atau kebetulan bagi aku barang yang warna pink. Lol aku takdelah obsessed sangat dengan warna pink tu cuma bila aku beli barang, mata mesti tengok dekat warna pink dulu hehe. Tapi pink girlish sangat tau so I tukar purple pulaklah ehe


Nak jadikan cerita semalam aku bukak purse aku dan ternampak card. Adalah seseorang tu bagi sebab aku obsessed sangat dengan anime tu ahaha. Nilah first time aku dapat card sebegini walaupun nampak murah tapi kan ahaha macam kelakarlah. Aku rasa macam aku budak2 pulak kumpul card gambar anime ni. Takde benda nak buatkan dengan card tu so aku simpan jelah dalam purse. Buat kenangan, yelah orang yg bagi tu dah duduk jauh sekarang ni sobs


Haha atleast orang tu sanggup berikan aku something yg boleh buat aku tersenyum sampai sanggup suruh kakak dia bagikan lagi ehehehe. Thanks weh :')
Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.