Wednesday, 30 November 2016

Sem Break

Assalamualaikum.
Hai !!

Sebenarnya dah dekat 2 minggu dah aku cuti sem ni. Minggu depan dah naik sem baru. Student lain cuti sem dekat 3 bulan ni students matriks 3 minggu je hahaha 😂 

Sebelum cuti sem macam biasalah aku ada final exam. Yelah dekat matrik ni kitaorang ada satu exam je; final exam. Kalau batch lepas2 merasalah UPS. Kitaorang terus PSPM takde UPS ni. Agak stress sebab kau tak tahu kemampuan diri kau cemana en pastu straight away final exam. Setakat kuiz gitu2 apalah sangatkan? Alhamdulillah aku boleh buat masa final haritu. Tawakal jelah sekarang ni :')

Sebelum final 💕





bila ada yang sibuk interframe 😂

Sebelum last payyperr 💕


Insya Allah semua boleh dapat result cemerlang. Doa banyak banyak 💪
Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.