Wednesday, 30 November 2016

Sem Break

Assalamualaikum.
Hai !!

Sebenarnya dah dekat 2 minggu dah aku cuti sem ni. Minggu depan dah naik sem baru. Student lain cuti sem dekat 3 bulan ni students matriks 3 minggu je hahaha πŸ˜‚ 

Sebelum cuti sem macam biasalah aku ada final exam. Yelah dekat matrik ni kitaorang ada satu exam je; final exam. Kalau batch lepas2 merasalah UPS. Kitaorang terus PSPM takde UPS ni. Agak stress sebab kau tak tahu kemampuan diri kau cemana en pastu straight away final exam. Setakat kuiz gitu2 apalah sangatkan? Alhamdulillah aku boleh buat masa final haritu. Tawakal jelah sekarang ni :')

Sebelum final πŸ’•





bila ada yang sibuk interframe πŸ˜‚

Sebelum last payyperr πŸ’•


Insya Allah semua boleh dapat result cemerlang. Doa banyak banyak πŸ’ͺ

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda disini..
No harsh word here..

Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.