Friday, 20 January 2017

Farewell, Amira

Assalamulaikum..
Hai !!




It's funny how we can be so close together within 6 months only. Sumpah, last day spm pun tak rasa sesedih ni bila member nak pindah. Haih nak buat cemana rezeki dia kat tempat lain. Take care, Amira Samsudin kat Perak sana. Jangan lupa weols MT8 ni kay ehehehe. Belajar elok2 and good luck! Lepas ni dah takde lagi orang yang tak reti malu jerit "BABY!!" bila aku masuk dewan kuliah haha 😿😽😻💕💖




Tuesday, 3 January 2017

Tahun Baru, Sem Baru

Assalamualaikum..
Hai!!


Sem 2 start 11 disember haritu so yeah selamat balik kmj! LOL Korang mesti fikir baru masuk sem 2 mesti rilek2 lagikan hahahah NO! Aku sekarang tengah busy gila dengan dua assignment, manifesto, tutorial dan macam2 lagi ya tuhan tak terungkap dengan kata hah. Aku baru je siap skrip manifesto. Entah apa yang aku ngarut entah tu yang ada masa sikit ni nak update blog hehe


Ni pun aku baru je bukak laptop aku lepas dekat sebulan aku balik sini. Kalau tak disebabkan manifesto ni memang takdelah aku nak bukak. Nak bukak pun fikir 10 kali. Hah nampak tak betapa sibuknya pelajar matrik ni :p

Semalam baru je habis presentation agama huhu

Sebenarnya satu benda yang buat students matrik takut nak balik matrik adalah sebab result sem 1. Kitaorang dapat result 28 disember haritu dan result aku Alhamdulillah syukur tak terkata. Lepas habis jawab exam haritu aku doa aku dapat kekal pst je weh hahaha 


Tapi alhamdulillah rezeki aku terima kasih ya Allah syukurr.. 💕💕



Aku ingat lagi masa amik result, aku tengah mc haritu sebab cirit. Lepas dapat result terus balik bilik, tidur. Tak tahan beratur lama nak amik result punya pasal.


Excuse my pale face hahah 


4/7 ada je kat kmj ni tapi tulah tetiba rindu pulak hahahaha k bye


p/s: gambar tu mmg ada 6 orang je sebab farah dah berjimba lepas habis paper bio spm hahaha k ni betul2 bye
Hak Cipta terpelihara 2013 Ain Najiha. Blog design by ME.